V vinogradih družine Steyer pozornost in skrb namenjamo temu, da sadovom trte – grozdju omogočimo, da v vinu izrazi in pokaže vso žlahtnost. Lahko bi rekli, da se vino rodi in živi. Rodi se v jeseni, ko v kleti zabrbotajo prvi mehurčki. Zasliši se svojevrstna glasba, ki naznanja prihod novorojenega vina in zahteva enako skrb in prebedene noči kot novorojenčki. Danilo mnogo noči prebedi v kleti, ker je takrat pomembna skrbna roka vinarja, ki poskrbi, da naravnemu procesu zorenja ničesar ne manjka in ne zaide na stranpoti.
Zorenje vina spremlja vse do trenutka, ko je vino pripravljeno, da se predstavi občinstvu.
Naša vina lahko uživajo tudi vegani.
Stekleničimo dišeči traminec in chardonnay, oba letnik 1992. Prvo steklenico vina smo prodali leta 1993. V letih 1994 in 1995 smo zasajali nove vinograde. Leta 1995 je Danilo na mednarodnem vinskem tekmovanju v Ljubljani za chardonnay prejel prvo zlato medaljo. Bila je pomembna nagrada in hkrati potrditev, da je na pravi poti. Naslednje zelo uspešno leto je bilo leto 1998. Na ljubljanskem vinskem tekmovanju je Dišeči Traminec izbor dobil zlato medaljo in postal prvak te sorte. V tem letu je bila narejena tudi nova klet s hladilnim sistemom za doseganje najvišje kakovosti vin. Danilo je z dišečim tramincem začel razvijati blagovno znamko Hiša dišečega traminca.
Posebnost naše hiše je sorta dišeči traminec, ki v naši vinorodni regiji Radgonsko-Kapelske gorice daje vrhunsko vino. Za pridelavo vrhunskih vin, večinoma belih, imamo zelo primerne podnebne razmere. Odločili smo se, da bomo največji del vinogradniške površine zasadili s sorto dišeči traminec.Tej sorti namenjamo tudi največjo pozornost v kleti, saj je naš cilj izdelati veliko paleto sort dišeči traminec, od vin običajnega letnika do posebnih letnikov.
Steyer Vaneja Dišeča penina, pridelana po klasični metodi, nas še posebej navdaja s ponosom.