Danilo, predstavnik tretje generacije na kmetiji, je le-to preobrazil v vinogradniško-vinarsko posestvo. Danilo je strast do vina, enologije in vinogradništva odkril že v zgodnji mladosti, ko je pomagal očetu pri delu v avstrijskih vinogradih. Med poglabljanjem znanja o vinu na Biotehniški fakulteti v Ljubljani je spoznal kolegico, študentko vinogradništva, Magdo, ki se je že posvečala preučevanju sorte traminec.
Z veliko poguma in z Magdino pomočjo se je odločil, da bo družinsko posestvo popeljal na drugačno pot. Z jasno vizijo, mladostnim zagonom in zaupanjem vase in v svoja vina sta Magda in Danilo počasi ustvarjala lastno blagovno znamko. Zaradi vinorodnega okoliša, ki zagotavlja odlične pogoje za dišeči traminec, pa tudi zaradi ekskluzivnosti, ki jo predstavlja ta sorta vina, sta se Danilo in Magda odločila, da se spoprimeta z izzivom, ki ga je ponujal dišeči traminec …
In tako je nastala Hiša dišečega traminca.